Schoorsteenveger Zoetermeer

Home » Schoorsteenveger Zoetermeer

Schoorsteenveger ZoetermeerHeeft u een hout- of gaskachel of een allesbrander? Dan zult u uw schoorsteen regelmatig moeten laten reinigen. Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij is uw schoorsteenveger voor Zoetermeer en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van rookkanalen, de montage van schoorsteenkappen en kleinere schoorsteen- en dak renovaties en reparaties.

Bewijs voor verzekeraar

Het advies is om uw schoorsteen 1 tot 2 keer per jaar te reinigen. Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij bestaat al 15 jaar en is dus met recht een specialist te noemen op het gebied van schoorsteen vegen. Wanneer u uw rookkanalen laat reinigen door onze schoorsteenveger voor Zoetermeer en omgeving ontvangt u een bewijs van reiniging. Dit bewijst dat u al het noodzakelijke onderhoud hebt laten uitvoeren. Veel verzekeraars stellen het regelmatig reinigen van uw schoorsteen verplicht voor een brandverzekering.

Minder kans op schoorsteenbrand

Tijdens een reinigingsbeurt wordt uw schoorsteen, de haard en het rookkanaal schoongemaakt en gecontroleerd. De kans op een schoorsteenbrand wordt daardoor aanzienlijk verkleind doordat de brandbare laag in het rookkanaal wordt verwijderd. Deze laag ontstaat door het stoken. Daarnaast stookt u milieuvriendelijker omdat er minder schadelijke gassen in de lucht terecht komen.

Geen voorrijkosten

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u direct een afspraak maken met onze schoorsteenveger voor Zoetermeer en omgeving? Neem dan contact met ons op. Ons werkgebied bestaat uit de duin- en bollenstreek. In deze regio berekenen wij geen voorrijkosten. Voor plaatsen buiten de regio kunt u even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-14786157.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Is uw schoorsteen ook aan onderhoud toe? Maak dan meteen een afspraak!

Deel op: