Schoorsteenveger Leiden

Home » Schoorsteenveger Leiden

Schoorsteenveger LeidenVoor een schoorsteenveger voor Leiden en omgeving kunt u terecht bij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij. Wij zijn gespecialiseerd in reiniging en renovatie van schoorstenen in de duin- en bollenstreek. U kunt bij ons terecht voor het vegen van uw rookkanalen, het plaatsen van schoorsteenkappen en voor kleine schoorsteen- en dakreparaties. We hebben 15 jaar ervaring als schoorsteenveger in Leiden en omgeving en staan nergens meer van te kijken.

Vogels in uw schoorsteen

Heeft u een vogelnest in uw schoorsteen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. De kosten voor het verwijderen van een vogelnest bedragen € 110,00. Dit is inclusief btw en we rekenen geen voorrijkosten. Om vogelnesten en vogels in uw schoorsteen te voorkomen hebben wij een aantal schoorsteenkappen in ons assortiment met vogelwerend gaas. Alle genoemde prijzen zijn inclusief montage en btw.

Onze regio

Ons werkgebied is de duin- en bollenstreek met daarin de volgende plaatsen: Rijnsburg, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oude Wetering, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Haarlem, Zoetermeer, Heemstede en Alphen aan den Rijn. Binnen deze regio berekenen wij geen voorrijkosten. Voor plaatsen buiten de regio kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u direct een afspraak maken met onze schoorsteenveger voor Leiden en omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-14786157 of stuur een mailtje. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en acties kunt u onze Facebookpagina volgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Is uw schoorsteen ook aan onderhoud toe? Maak dan meteen een afspraak!

Deel op: