Schoorsteenveger Heemstede

Home » Schoorsteenveger Heemstede

Schoorsteenveger HeemstedeBent u op zoek naar een schoorsteenveger in Heemstede? Dan bent u bij Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van schoorstenen en rookkanalen. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van schoorsteenkappen en kleine schoorsteen- en dakreparaties en -renovaties.

Schoorsteen inspectie

Ook voor inspectie van uw schoorsteen kunt u bij ons terecht. Hiervoor maken wij gebruik van een speciale schoorsteencamera. Op deze manier kunnen we mogelijke problemen en obstakels aan de binnenkant van uw schoorsteen bekijken. De inspectie vindt meestal plaats voordat u een rookkanaal in gebruik neemt. Zonder hak- en breekwerk kan onze schoorsteenveger voor Heemstede en omgeving, knelpunten, verstoppingen en asbest opsporen. Ook wanneer er specifieke problemen zijn met uw schoorsteen dan kunnen wij u adviseren om een camera inspectie uit te laten voeren. De kosten van deze inspectie bedragen € 125,00, inclusief inspectierapport en btw. Binnen de bollen- en duinregio berekenen wij geen voorrijkosten. Komt u van buiten de regio dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om te overleggen.

Geldig bewijs voor verzekeraar

Het niet laten inspecteren van uw schoorsteen kan grote gevolgen hebben. Koolmonoxidevergiftiging of schoorsteenbrand worden veroorzaakt door obstakels of vuil in de schoorsteen. Een verzekeringsmaatschappij zal altijd om bewijs vragen dat u uw schoorsteen heeft laten inspecteren en laten reinigen voordat zij eventuele schade zullen uitkeren. Wanneer wij een inspectie uitvoeren of uw schoorsteen reinigen, ontvangt u van ons een geldig bewijs. Na inspectie ontvangt u ook een compleet inspectierapport.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Is uw schoorsteen ook aan onderhoud toe? Maak dan meteen een afspraak!

Deel op: