Schoorsteenveger Haarlem

Home » Schoorsteenveger Haarlem

Schoorsteenveger HaarlemBent u op zoek naar een schoorsteenveger in Haarlem of omgeving? Dan bent u bij Van der Meij Schoorsteenveegbedrijf aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar kunt u bij ons terecht voor het vegen van uw schoorsteen maar ook voor het verwijderen van vogelnesten en renovatiewerkzaamheden aan uw schoorsteen.

Schade door achterstallig onderhoud

Achterstallig onderhoud aan uw schoorsteen kan grote gevolgen hebben. Wanneer de voegen van uw schoorsteen zijn aangetast door mos of vervuiling kan het verweren. Een storm kan dan veel schade aanrichten. Lekkages kunnen ontstaan met alle gevolgen van dien, schades aan uw woning, een slecht werkende haard en vooral hele hoge kosten. Dit kunt u voorkomen door uw schoorsteen te laten onderhouden daar uw schoorsteenveger voor Haarlem en omgeving.

Tarieven

Als gediplomeerde schoorsteenvegers voor Haarlem en omgeving zijn wij bekend met alle soorten schoorstenen. Een schoorsteen heeft voor ons geen geheimen. Heeft u een schoorsteen en is deze toe aan reiniging of renovatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Onze tarieven staan vermeld op de website. Voor slechts € 50,00 wordt uw schoorsteen geveegd. Al onze prijzen zijn inclusief btw en we rekenen geen voorrijkosten. U ontvangt na het vegen een geldig bewijs voor brandweer en verzekering zodat u kunt aantonen dat u zorg heeft gedragen voor reiniging en onderhoud van uw schoorsteen. Voor andere werkzaamheden kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Is uw schoorsteen ook aan onderhoud toe? Maak dan meteen een afspraak!

Deel op: