Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn

Home » Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn

Schoorsteenveger Alphen aan den RijnEen hout- of gaskachel in huis is erg gezellig. Het geeft warmte en sfeer, maar ook onderhoud aan uw schoorsteen. Wanneer u uw kachel weinig tot regelmatig gebruikt is het aan te raden om uw schoorsteen minimaal 1 keer per jaar te laten reinigen door een professionele schoorsteenveger voor Alphen aan den Rijn en omgeving van Schoorsteenveegbedrijf Van der Meij. Gebruikt u uw kachel vaker, dan wordt aangeraden om twee keer per jaar uw schoorsteen te laten vegen.

Schoorsteen renovatie

Is uw schoorsteen beschadigd? Dan kunt u ons ook inschakelen voor de renovatie van uw schoorsteen. Veelvuldig gebruik en weersinvloeden kunnen scheuren en slijtage aan het rookkanaal veroorzaken. Dit kan weer leiden tot schoorsteenlekkage. Renovatie van uw schoorsteen is in dat geval noodzakelijk voordat u een kachel of haard erop aansluit. Een schoorsteenlekkage kan zorgen voor rookoverlast en dat kan grote gevolgen hebben. Bijvoorbeeld koolstofmonoxide vergiftiging. Schoorsteenlekkage kan meestal worden opgelost door een flexibele rvs schoorsteenvoering in het rookkanaal te plaatsen. Ook voor schoorsteen renovatie kunt u uw schoorsteenveger voor Alphen aan den Rijn inschakelen.

Duin- en bollenstreek

Ons werkgebied bestaat uit de duin- en bollenstreek. De plaatsen waarin wij werkzaam zijn, zijn: Rijnsburg, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oude Wetering, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Haarlem, Zoetermeer, Heemstede en Alphen aan den Rijn. Wij berekenen geen voorrijkosten. Wilt u uw schoorsteen in een andere plaats laten vegen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een afspraak maken met onze schoorsteenveger voor Alphen aan den Rijn? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Is uw schoorsteen ook aan onderhoud toe? Maak dan meteen een afspraak!

Deel op: