Schoorsteenkappen

Home » Schoorsteenkappen

Wij hebben verschillende soorten schoorsteenkappen. Op deze pagina geven wij u een overzicht met de bijbehorende uitleg en welke kap geschikt is voor welk schoorsteenprobleem. Schoorsteenbedrijf van der Meij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor roetschades door achterstallig onderhoud en foutieve aansluitingen van kachels en haarden.

Airhead vierkant – € 135,- incl. montage (ook leverbaar in RVS € 235,- incl. montage)

5 jaar fabrieksgarantie / Ook in Rvs verkrijgbaar met 10 jaar garantie Materiaal: zwart gebakken, gecoate metaal Toepasbaar op div. kanaalbreedtes – Voor normaal gebruik – Kwalitatief hoogwaardig materiaal – 4 winddrukvlakken – Demontage onnodig, dankzij veegluik voorziening – Voorzien van vogelwerend gaas – Optimale geschiktheid voor openhaard en houtkachel.

Airhead rond – € 135,- incl. montage (ook leverbaar in RVS € 235,- incl. montage)

5 jaar fabrieksgarantie / Rvs 10 jaar garantie / Materiaal: zwart gebakken, gecoate metaal. Toepasbaar op div. kanaalbreedtes (d.m.v. adaptertechniek)

– Voor normaal gebruik – Kwalitatief hoogwaardig materiaal – 6 winddrukvlakken – Demontage onnodig, dankzij veegluik voorziening – Voorzien van vogelwerend gaas – Optimale geschiktheid voor openhaard en houtkachel .

Verkrijgbaar in: Normaal model en Small model

COMBI – € 60,- incl. montage

De combi is speciaal ontwikkeld voor gaskachel kanalen, c.v. kanalen en ontluchtingskanalen. Ter voorkoming van regeninslag dat in de winter vorst schade kan veroorzaken en innestelen van vogels.

ROTORVENT – € 300,- incl. montage.

Bevordert een goede trek voor een prima vuur in uw openhaard, voor zowel gas als hout.
De Rotormaster is een windgedreven schoorsteenkap met hoge prestaties. De roterende turbine zorgt voor afzuiging van lucht en rookgassen. Uitermate geschikt voor openhaarden, houtkachels en allesbranders. De schoorsteenkap wekt een onderdruk op in de schoorsteen. Mede hierdoor wordt ook terugslag verhindert.

Sierkap – Prijs op aanvraag.

Onze sierkappen worden gemaakt van RVS en kunnen daarna in elk gewenste kleur geleverd worden!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Is uw schoorsteen ook aan onderhoud toe? Maak dan meteen een afspraak!

Deel op: